Congratulation Dr. Chong Chou Min | FACULTY OF AGRICULTURE
» NEWS » Congratulation Dr. Chong Chou Min

Congratulation Dr. Chong Chou Min

Tahniah Dr. Chong Chou Min dari Jabatan Akuakultur, Fakulti Pertanian melalui projek “A dual-pronged approach to increase production of farmed tilapia using lactococcal-based vaccinationand enzybiotic” bersama Dr. Adelene Song Ai Lian (Ketua projek, Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul), Dr. Mas Jafri Masarudin (Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul), Associate Professor Dr. Lionel In Lian Aun (UCSI University) dan Dr. Oh Siew Pei (UCSI University) kerana telah berjaya memenangi Dana Skim Geran Malaysian Research University Network Young Researchers (MY-RGS).

Dana ini adalah penajaan bersama Jabatan Pengajian Tinggi Malaysia dan Young Scientist Network – Academy of Sciences Malaysia bagi menggalakkan projek penyelidikan transdisiplin Industri 4.0 yang mengintegrasikan sains teknikal dan sains sosial. Daripada 238 penyertaan, hanya 6 pasukan penyelidikan terpilih untuk memperolehi dana tersebut.

Date of Input: 30/12/2019 | Updated: 30/12/2019 | amirahhani

FACULTY OF AGRICULTURE