Pengurniaan Darjah Kebesaran Dato' Paduka Mahkota Selangor (D.P.M.S) Kepada YBhg. Prof. Dr. Abdul Shukor Juraimi | FAKULTI PERTANIAN
» BERITA » Pengurniaan Darjah Kebesaran Dato' Paduka Mahkota Selangor (D.P.M.S) kepada YBhg. Prof. Dr. Abdul Shukor Juraimi

YBhg. Prof. Dr. Abdul Shukor Juraimi, Mantan Dekan Fakulti Pertanian telah di anugerahkan di atas pengurniaan Darjah Kebesaran Dato' Paduka Mahkota Selangor (D.P.M.S) yang membawa gelaran Dato' sempena hari keputeraan Sultan Selangor ke-75, DYMM Sultan Sharafuddin Idris Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj.

Jawatankuasa Pengurusan dan seluruh warga Fakulti Pertanian merakamkan ucapan TAHNIAH di atas pengurniaan tersebut.

Tarikh Input: 29/12/2020 | Kemaskini: 29/12/2020 | syazreena

SXDdTAx~