Pertandingan Inovasi Pengajaran Dan Pembelajaran Terbaik 2016 Peringkat Universi | FAKULTI PERTANIAN
» BERITA » Pertandingan Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran Terbaik 2016 Peringkat Universi

Tahniah Fakulti Pertanian!!

Fakulti Pertanian dinobatkan sebagai Johan dalam Pertandingan Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran Terbaik 2016 peringkat Universiti. Fakulti Pertanian diwakili oleh Dr Rozihan Mohamed Jehan Mohamed (Jabatan Akuakultur sebagai Ketua), Dr Siti Zaharah Sakimin (Jabatan Sains Tanaman), Dr Ahmad Suhaizi Mat Su (Jabatan Teknologi Pertanian) dan Dr Christopher Teh Boon Sung (Jabatan Pengurusan Tanah). Pemenang membawa pulang wang tunai bernilai RM5,000, piala pusingan dan piala fakulti. Tahniah kepada pegawai akademik muda ini. Semoga kejayaan ini menjadi dorongan kepada warga Fakulti untuk terus sama-sama ke arah kecemerlangan.

Tarikh Input: | Kemaskini: | amir_peli

SXDdPAr~